Magaluf

smail-front800

Välkommen till Magaluf

Mallorca är en spansk ö i Medelhavet öster om Iberiska halvön och den största ön i ögruppen Balearerna och här hittar vi även Magaluf som ligger cirka 20 km från staden Palma de Mallorca. Den är populär bland framför allt charterturister som åker på sol- och badsemester. Utöver det är det även ett mycket populärt resmål för ungdomar.

Vi kan stolt presentera att vi nu även tar över den legendariska barskola som huserat på Ön sen 1999! Vi på Behind Bar Academy kommer att fortsätta i samma anda som när skolan grundades och är oerhört glada att vi fått denna möjlighet nere på Magaluf 2018!

Boendet

Stränder och Poolpartyn

Utelivet i Magaluf

Med bara ett stenkast ifrån vårt barcenter finner ni ”Hostel Floridita”.

Se mer info om boendet här: Floridita

pacha2

Skolan är belägen vid Son Matias Beach och har en fantastisk havsutsikt. Här kan man springa ner på rasten och ta sig ett dopp eller lägga sig ner och koppla av efter kursens slut.

Vår samarbetspartner Ocean Club har Magalufs absolut största och roligaste Pool Partyn!

pacha2

Urvalet i Magaluf är enormt med över 900 barer och klubbar vilket gör att du har goda möjligheter att få jobb efter kursens slut.

Vår största samarbetspartner är Grabbarna Grus Beach Club där alla våra elever kommer att ha speciella förmåner som gratis inträde och rabatterade drinkar under hela kursens gång.

Följ dom på Facebook: Grabbarna Grus

pacha2