Malmö

Alex BBA 2016

Välkommen till BBA i Malmö

Behind Bar Academy som har sitt huvudsäte i Malmö ligger alltid beläget så att våra elever har nära förbindelser till vårt barcenter, centralstationen, ett stort utbud utav matställen, och varför inte avnjuta på några av stadens caféer efter våra utbildningar. Därför har vi valt att placera vårt barcenter mitt i hjärtat av Malmö på ”Adelagatan” med samma namn som dess adress: Adelgatan 2

Med bara ett par minuters gångavstånd från vårt barcenter till både Centralstationen och Stortorget har ni det bästa läget för både matställen, nöjen och barskola samlat på ett och samma ställe vilket gör det perfekt för dig som pendlar till och från skolan!

Våra Lärare

Köpenhamn

Samarbeten

Galleri

Vårt team är några av Sveriges bästa lärare med över 13 års erfarenhet bakom baren. Tillsammans har de utbildat över 2000 elever för flera väletablerade bartenderskolor världen över. Efter 10 års kursutveckling både för Europeiska Bartenderskolan i södra Sverige och kunskap från ledande Internationella bartenders runt om i hela världen tog vi all kunskap och skapade en helt ny skola som lär dig mer än de vanliga grunderna som dagens barskolor idag undervisar vilket gör att vi är den mest avancerade bartenderskolan inom teknik och teori.

Köpenhamn ligger bokstavligt talat ett stenkast ifrån oss så om man skulle vilja besöka det stora utbudet utav nattklubbar som staden har att bjuda på så tar det bara 20 minuter med tåget för att komma till storstadsshopping, förstklassiga barer, nattklubbar och fina restauranger för alla smaker!

öresund

Vi samarbetar med några utav Sveriges största krögare och nattklubbar. För 4e året i rad har vi fått förtroendet från artistbokarna för både AVICII´s avskedsturné och BIG SLAP festivalen i Malmö. Våra samarbeten sträcker sig även världen över, allt från nya exklusiva nattklubben ARCH Nightclub i Köpenhamn och med vår stora kontaktnät på ”World Finest Nightclubs” har vi många dörrar som står öppna ! Detta innebär att alla våra elever har tillgång till samtliga evenemang som hålls under kurstiden som vi har ett samarbete med! För den som vill slappna av efter utbildningen går det också bra, det finns gott om gym, wellness och spa i närheten utav alla våra barcenter.

Behind Bar Academy – Which bar do you stand behind?

samarbeten

VÄLKOMMEN TILL MALMÖ

Prins Bernhard, vårt barcenter i hjärtat av Malmö!

Så här nära har vi över Öresundsbron till vår systerstad Köpenhamn!

Liten instruktion utav vår huvudlärare

Eleverna får testa på hur det känns att stå bakom baren