Välkommen till familjen!

Nu välkomnar vi Smail till BBA familjen!!

 • Hej Smail, för dom som kanske inte vet vem du är, berätta lite om dig själv.
  • Jag är en ung och passionerad kille som lever för att göra varje dag bättre än den förra.
 • Efter din tid i Paradise Hotel så har du synts lite mer i olika tv sammanhang, hur har du lyckats behålla din status inför tv bolagen och framförallt för alla dina följare?
  • Jag har faktist bara varit mig själv, jag tror man kommer längst på att vara äkta och ärlig, det är bara så folk kan se ditt rätta jag. Sen har man en del ansvar när man blir en offentlig person, det är många yngre som ser upp till en och jag försöker vara ett så gott exempel jag bara kan vara.
 • Du har en väldigt stor passion för din träning, kan du berätta lite mer om den?
  • Jag har tränat sen jag var 18, dvs 1år snart… haha nej men jag brinner för träningen, känslan jag får efter ett grymt pass på gymmet är en otrolig tillfredställelse för mig.
  • Smail Alihodzic:smail
 • Innan vi kommer in på ditt samarbete med Behind Bar Academy, har du några andra nyheter du kan berätta för oss som vi ska hålla utkik efter?
  • Jag har precis släppt en ny bloggportal, Truebody.se där inriktningen är just träning. Utöver detta så håller jag fortfarande på med tv, men dom projekten är som vanligt tyvärr alltid hemliga så håll utkik efter mig i tv rutan!
 • Så, nu har du blivit delägare i en bartenderskola, hur kom du in på detta?
  • Jag har alltid tyckt nattklubbslivet är skoj, har ju i princip gått ut varje helg sen jag var 15, så man kan säga att nattklubbarna är som ett second home efter gymmet! Snacka om kontrast.. men long story short, jag träffade Toni Jakimovic som är grundaren av BBA (Behind Bar Academy) i höstas nere på Gran Canaria. Min tanke var att göra träningsresor nere på ön, men samtidigt kunde jag inte låta bli att imponeras av arbetet som Toni och resten av gänget gjorde nere på Gran Canaria med alla utbildningar. Jag såg hur motiverade och seriösa dom va och snart så började jag och Toni snacka om ett möjligt samarbete, kort därefter blev jag erbjuden en plats i företaget och självklarat kunde jag inte annat än att tacka JA!
  • Team BBAteam bba
 • Men är det inte vanligt att man förespråkar mer alkohol med en sån här utbildning, hur funkar det ihop med din träning?
  • haha nej vi lär ju eleverna att servera drinkarna, inte att dricka. Och det är ett bra komplement för dom som tar sin träning seriöst och samtidigt kunna vara med på festen.
 • Ah nu förstår jag. Man är på ”rätt sida utav baren” så att säga.
  • Definitivt, sen är det inte tillåtet att dricka bakom baren. Men det är något som var och en får ta egen ställning för att hålla. Själv tycker jag att man ska hålla allt med måtta för det är inte kul när bartendern står och gör bort sig bakom baren.
 • Hur kommer din roll att se ut i bar och dj skolan, är du en av lärarna?
  • Jag utbildar inte eleverna, dom kan i princip efter utbildningen börja utbilda mig om det så hade varit aktuellt, för så pass bra är våra lärare, så jag har inget att komma med på den fronten jämfört med hur duktiga eleverna blir efter sin utbildning. Jag är dock jävligt vass på Pr- marknadsföring och planering av alla turnéer som vi kommer att hålla i, så det sköter jag!
  • Januari klassen:
   klassen jan 6
 • Hehe okej då förstår jag, men har du lärt dig några drinkar?
  • Absolut en hel del, det räcker att man hänger nere på skolan en dag så kan man tillräckligt många drinkar för att bli hemmafestens ny krönte bartenderkung eller bartenderprinsessa
 • Ni finns just nu i Malmö och på Gran Canaria, har ni planer på att utöka något mer?
  • Absolut! Vi har stora visioner och siktar högt. Vi har redan planer på att öppna ännu en destination i Europa, nästa blir en riktig Storstad! Och efter det vill vi öppna minst 2 nya destinationer per år. Vi vill variera oss så att det finns en destination för alla smaker, allt från miljö till olika åldrar.
 • Gran Canaria har ju varit en svenskfavorit i över 40 om inte 50 år, men den har tappat lite status bland alla ungdomar den senaste tiden, vad kan du berätta om din upplevelse på denna något bortglömda destination?
  • Jag var på Gran Canaria för första gången i höstas och blev förälskad i ön meddetsamma! En underbar miljö där vädret var fantastiskt och människorna var jätte trevliga och det skadar ju inte alls att man man hittar något av allt på ön med sina olika landskap. Under en och samma utforskning så har du hunnit uppleva allt från bergskullar på över 1800 meter höjd, ner till en lång och härlig strandpromenad och bara efter ett par minuters promenad så går du mitt i en Öken med stora sanddyner så långt ögat kan nå!
  • Gran Canaria:landskap
 • Hur varmt är det nere på Gran Canaria?
  • Det är en utav världens mest solsäkra Öar med över 300 regnfria dagar och en medeltemperatur på över 26°C även under den så kallade vintern. Men från och med i Juni så stiger medeltemperaturen till över 30°C och om det skulle regna en dag mellan Juni och September då har du tur för efter ett tag så saknar man några regndroppar efter den hettan som ibland kan uppnå över 45°C under dagarna.
 • Hur är festlivet nere på Gran Canaria?
  • Man behöver absolut inte oroa sig för att det inte skulle finnas något festliv eftersom att många tror att det bara är pensionärer som åker hit. Du kan hitta allt från några av de bästa barer jag upplevt här nere. Det finns allt från cocktailbarer på flera hotell, till våra samarbetspartners lounge ”café del mar” nere på Meloneras, och vill man fortsätta till tidig morgon så stänger nattklubben PACHA kl 07:00 varje dag, 7 dagar i veckan i 12 månader i sträck året runt. Så det är inget snack om saken att Gran Canaria har något för alla. Man kan även åka ut på party båtarna 2 dagar i veckan om man känner för att köra både dag och kvällsfester.
  • Avskedsfest med Januari klassen:
   klassen jan

 

 • Kommer man att kunna träffa på dig i Malmö eller på Gran Canaria i år?
  • Mig kommer man hitta både i Malmö och på Gran Canaria. Jag kommer i sommar att åka ner till Gran Canaria för att vara med vid invigningen av Dj-skolan som är vårt nyaste tillskott i BBA familjen Det är ”Behind-The-Beat-Academy (BTBA) som kommer att vara en grym dj-skola som kommer att ge eleverna ett alternativ till en ny spännande utbildning som ger nya möjligheter och öppnar andra dörrar i vår bransch. Aldrig någonsin har både Bar och Dj kulturen varit så stor som den är idag.
  • läs mer om Dj skolan: Klicka på länkenBehind-the-beat500
 • Gran Canaria låter ju väldigt spännande, men vad kan vi förvänta oss här hemma i Sverige?
  • För 4e året i rad så har Barskolan fått äran att ännu en gång leverera sin personal till både Avicii´s avskedsturné och den traditionsenliga Big Slap festivalen. Avicii spelar på fredag den 5e Augusti och Big Slap festivalen är på lördagen den 6e Augusti, så det kommer bli en fantastisk helg där vi alla från Barskolan kommer att närvara, allt från bartenders, värdinnor och ett grymt Pr team på plats där man kommer att kunna träffa mig och vara med i massa tävlingar och annat kul!
  • Avicii & Big Slap 2016 Malmöcity800

Följ länken för att boka din plats till BBA Summer edition 2016

Skärmavbild 2015-09-09 kl. 16.53.19

Följ länken för att se alla andra bilder från säsongen BBA Winter edition 2015/2016

icon_facebook

icon_instagram